Zorgverzekering

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Mocht je echter niet aanvullend verzekerd zijn, dan ontvang je een particuliere nota. Klik hier voor onze tarieven (alleen van belang als u alleen basis verzekerd bent). Wij verzoeken je vriendelijk om de nota direct per pin te voldoen.
De behandeling van chronische aandoeningen wordt in 2018 vanaf de 20e behandeling vanuit uw basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen moeten dan vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden of dient u zelf te betalen. Voor vergoeding vanuit de basisverzekering moet de chronische aandoening echter wel op de “Lijst Chronische Aandoeningen” van de zorgverzekeraars staan. Ook al is een aandoening medisch gezien echt chronisch, dan wil dit niet zeggen dat deze automatisch vanuit de basisverzekering vergoed wordt.

Top praktijk!

21-10-2021, Dordrecht. Flexibel in het maken van afspraken (wij varen door Europa) en je krijgt goede adviezen! Wie je ook behandeld, allen even kundig en vriendelijk.

Hele fijne praktijk!

29-06-2021, Dordrecht. Hele fijne praktijk! Vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Goede uitleg over de behandelingen en reële doelstellingen.

Kundige fysiotherapeut

21-06-2021, Dordrecht. Ik kan voor het eerst sinds jaren weer iets oprapen van de grond zonder pijn in mijn onderrug/bekken. Ook zijn de nekklachten flink verminderd.

Goed geholpen

16-06-2021, Breda Goede kennis en kwaliteit. De therapeute gaat heel goed met onze zoon om. Er was een goede samenwerking.
Vorige
Volgende