Nicole de Laat – Peters

Nicole de Laat – Peters

Kinderfysiotherapeut

Kinderen, van baby tot puber, ik vind het heerlijk om ermee te werken. Kinderfysiotherapie is voor mij uiteraard het leukste vak wat er is. Ik geniet ervan om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling, niet alleen op motorisch gebied maar ook in hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Samen (met ouders) werken aan de hulpvraag om deze op een doeltreffende en leuke manier te bereiken. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan; baby’s met een voorkeurshoudingen of een vertraagde motorische ontwikkeling, kinderen met schrijfproblemen, scolioses, hypermobiliteit en orthopedische problemen. Daarnaast heb ik extra cursussen gevolgd zoals medical taping bij kinderen en het afnemen van de plagiocephalometrie.

Aanwezigheid: dinsdag en vrijdag.

Afspraak maken?

Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Top praktijk!

21-10-2021, Dordrecht.

Flexibel in het maken van afspraken (wij varen door Europa) en je krijgt goede adviezen! Wie je ook behandeld, allen even kundig en vriendelijk.

Hele fijne praktijk!

29-06-2021, Dordrecht.

Hele fijne praktijk! Vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Goede uitleg over de behandelingen en reële doelstellingen.

Kundige fysiotherapeut

21-06-2021, Dordrecht.

Ik kan voor het eerst sinds jaren weer iets oprapen van de grond zonder pijn in mijn onderrug/bekken. Ook zijn de nekklachten flink verminderd.

Goed geholpen

16-06-2021, Breda

Goede kennis en kwaliteit. De therapeute gaat heel goed met onze zoon om. Er was een goede samenwerking.

Vorige
Volgende