Muizenberg

Muizenberg

Fysiotherapiepraktijk Muizenberg is expert op het gebied van kinderfysiotherapie voor kinderen van alle leeftijden. Van nul tot 18 jaar, van schrijfproblemen tot houdingstherapie: bij ons ben je aan het goede adres. Voor de begeleiding van baby’s komen we graag bij je thuis.

Onze kinderfysiotherapeuten zoeken samen naar de oorzaak van je problemen, en werken samen met jou aan een oplossing. Na de intake en het onderzoek maken we een behandelplan dat helemaal aansluit bij jouw klachten en wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring met fysiotherapie bij kinderen vinden we voor elke uitdaging een passende oplossing. Zo kun je snel weer zonder klachten bewegen, en zoveel sporten en spelen als je wilt. Met onze speciale oefeningen en tips brengen we je snel weer in beweging!

Wil je meer weten over onze behandelingen? Kijk dan op deze pagina.

Specialisten

Nicole de Laat – Peters

Kinderfysiotherapeut

Loes Verhoeven

Kinderfysiotherapeut en sensorisch integratietherapeut

Behandelingen

Afspraak maken?

Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Top praktijk!

21-10-2021, Dordrecht.

Flexibel in het maken van afspraken (wij varen door Europa) en je krijgt goede adviezen! Wie je ook behandeld, allen even kundig en vriendelijk.

Hele fijne praktijk!

29-06-2021, Dordrecht.

Hele fijne praktijk! Vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Goede uitleg over de behandelingen en reële doelstellingen.

Kundige fysiotherapeut

21-06-2021, Dordrecht.

Ik kan voor het eerst sinds jaren weer iets oprapen van de grond zonder pijn in mijn onderrug/bekken. Ook zijn de nekklachten flink verminderd.

Goed geholpen

16-06-2021, Breda

Goede kennis en kwaliteit. De therapeute gaat heel goed met onze zoon om. Er was een goede samenwerking.

Vorige
Volgende