Land van Valk

Wij zijn weer open!
Lees meer
Coronavirus
Lees meer
Counselling
Lees meer
Gewichtsconsulent
Lees meer
CrossFit Dordrecht
Lees meer
Zwangerschapsyoga
Lees meer
Spanningshoofdpijn
Lees meer
Welkom
Lees meer
Uw afspraak en COVID-19
Lees meer
Vorige slide
Volgende slide

Persoonlijke aandacht en een doeltreffende behandeling

Fysiotherapiepraktijk Land van Valk in Dordrecht is expert op het gebied van fysiotherapie,manuele therapie en dry needling. Al onze medewerkers zijn specialisten met ervaring, die je graag zo goed mogelijk helpen. Dankzij onze kennis van manuele therapie zien we het lichaam als één geheel, waarbinnen alle verschillende processen elkaar beïnvloeden. Die zienswijze helpt ons snel en doeltreffend voor een passende oplossing te zorgen. Met dry needling behandelen we pijn en spanning op een erkende, veilige en efficiënte manier. Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen.

Afspraak maken?

Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Top praktijk!

21-10-2021, Dordrecht. Flexibel in het maken van afspraken (wij varen door Europa) en je krijgt goede adviezen! Wie je ook behandeld, allen even kundig en vriendelijk.

Hele fijne praktijk!

29-06-2021, Dordrecht. Hele fijne praktijk! Vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Goede uitleg over de behandelingen en reële doelstellingen.

Kundige fysiotherapeut

21-06-2021, Dordrecht. Ik kan voor het eerst sinds jaren weer iets oprapen van de grond zonder pijn in mijn onderrug/bekken. Ook zijn de nekklachten flink verminderd.

Goed geholpen

16-06-2021, Breda Goede kennis en kwaliteit. De therapeute gaat heel goed met onze zoon om. Er was een goede samenwerking.
Vorige
Volgende