Dry needling

Dry needling

Als je pijn en spanning in je lichaam hebt, bijvoorbeeld door stress, probeert je lichaam dat te compenseren. Je lichaam doet dat alleen niet altijd op de goede manier, waardoor je lichaamshouding stukje bij beetje verandert. Daarmee veranderen de lengte van je spieren, en spannen je schouders en rug zich onnodig aan. Een verkrampt gevoel en vervelende pijn zijn het gevolg.

Dry needling behandelt deze klachten: met een speciale dunne naald bereiken we de kleine verhardingen of knoopjes die door die verkramping in je spieren zijn ontstaan. De spier spant zich door die aanraking kort aan, en ontspant zich daarna weer als vanouds. Daardoor verdwijnt de kramp en daarmee ook de pijn. Dry needling is een zeer veilige en efficiënte methode, die veel mensen van hun klachten af helpt.

Afspraak maken?

Laat je e-mail en telefoonnummer achter en wij nemen contact met je op.

Top praktijk!

21-10-2021, Dordrecht.

Flexibel in het maken van afspraken (wij varen door Europa) en je krijgt goede adviezen! Wie je ook behandeld, allen even kundig en vriendelijk.

Hele fijne praktijk!

29-06-2021, Dordrecht.

Hele fijne praktijk! Vriendelijk, behulpzaam en laagdrempelig. Goede uitleg over de behandelingen en reële doelstellingen.

Kundige fysiotherapeut

21-06-2021, Dordrecht.

Ik kan voor het eerst sinds jaren weer iets oprapen van de grond zonder pijn in mijn onderrug/bekken. Ook zijn de nekklachten flink verminderd.

Goed geholpen

16-06-2021, Breda

Goede kennis en kwaliteit. De therapeute gaat heel goed met onze zoon om. Er was een goede samenwerking.

Vorige
Volgende