tarieven (alleen van belang als u alleen basis verzekerd bent). Wij verzoeken je vriendelijk om de nota direct per pin te voldoen.

De behandeling van chronische aandoeningen wordt in 2018 vanaf de 20e behandeling vanuit uw basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen moeten dan vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden of dient u zelf te betalen.

" /> Zorgverzekering | EHC fysio: Land van Valk Zorgverzekering – EHC fysio: Land van Valk
078-6145966 landvanvalk@ehcfysio.nl

Zorgverzekering

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Mocht je echter niet aanvullend verzekerd zijn, dan ontvang je een particuliere nota. Klik hier voor onze tarieven (alleen van belang als u alleen basis verzekerd bent). Wij verzoeken je vriendelijk om de nota direct per pin te voldoen.

De behandeling van chronische aandoeningen wordt in 2018 vanaf de 20e behandeling vanuit uw basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen moeten dan vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden of dient u zelf te betalen. Voor vergoeding vanuit de basisverzekering moet de chronische aandoening echter wel op de “Lijst Chronische Aandoeningen” van de zorgverzekeraars staan. Ook al is een aandoening medisch gezien echt chronisch, dan wil dit niet zeggen dat deze automatisch vanuit de basisverzekering vergoed wordt.